Geef je bedrijf dat beetje extra waardoor er een organisch geheel van werken ontstaat een optimalisering van het werkklimaat, werkresultaat en rendement.

Zinvolle en nuttige veranderingen zonder poespas, zonder ingewikkelde of onnodige aanpassingen.

Gun je bedrijf Feng Shui Ruimte Analyse by SWIEN

Interieurontwikkeling en Standbouw Eindhoven

Cosmetische en Preventieve Geneeskunde

Workshop Feng Shui Ruimte Analyse by SWIEN

Feng Shui Ruimte Analyse by SWIEN

Feng Shui Ruimte Analyse voor bedrijven by SWIEN

Workshop Feng Shui Ruimte Analyse

Workshop Feng Shui Ruimte Analyse geeft je ondersteuning bij het inrichten van je huis. *Materiaal keuze, kleur en stijl, worden besproken.

*Je krijgt inzicht in het juist plaatsen van meubels en accessoires.

De Workshop Feng Shui Ruimte Analyse streeft ernaar dat jij je eigen huis inricht omdat jij er woont. Door adviezen en tips van SWIEN, zet je zelf de “puntjes op de i”.

De Workshop Feng Shui Ruimte Analyse geeft je tools om direct aan de slag te gaan. De basis van Feng Shui heb je dan voor je eigen huis onder de knie.

*Kleur; wat doet kleur met een ruimte, met een sfeer of met je gevoel

*Materiaal; welk materiaal spreekt je aan, wat zegt dit over jou en komt jouw voorkeur dan het beste tot zijn recht en vermengt het zich met de levensenergie.

*Vorm; hoe beïnvloed vorm een ruimte. Op welke wijze kun je vorm inzetten om de energie te laten draaien of in gang te zetten. 

*5 elementen; op welk wijze vertalen zich de 5 elementen in een ruimte of woning.

 

Workshop vanaf 2 personen.

info@swien.nl

 

 

 

 

Feng Shui Ruimte Analyse 

Je wilt graag weten hoe de levensenergie door je woning stroomt. Waar de sterke kanten van je woning zich bevinden en welke kanten ondersteuning nodig hebben.

Door je woning te laten analyseren op basis van Feng Shui Ruimte Analyse worden al je vragen en wensen inzichtelijk gemaakt. 

Je behoefte om bewust je woning in te richten, met de juiste balans tussen, kleur, vorm en materiaal kan ondersteuning krijgen door de analyse van de ruimtes. Op die manier ontdek je hoe de levensenergie stroomt en hoe je deze positief kunt veranderen zodat er zuivere en pure harmonieuze levensenergie door je woning stroomt. 

 

Stel geheel vrijblijvend je vragen:

info@swien.nl

 

Feng Shui Ruimte Analyse voor bedrijven.

Ook voor bedrijven kan een ruimte analyse Feng Shui Ruimte Analyse een andere energie stroom verwezenlijken. Zitten alle werknemers op de juiste plek in de ruimte. Hoe kun je het nieuwe werken met nog meer zuivere levensenergie ondersteunen. Feng Shui Ruimte Analyse kan een waardevolle aanvulling zijn in het creëren van werkplezier, werkinspiratie en werkefficiëntie. Werken in een heilzame en voedende levensenergie vergoot het samenwerken en verrijkt het werkproces. Kleine aanpassingen en of veranderingen kunnen tot grootste resultaten leiden binnen een bedrijf. 

De levensenergie krijgt een gezonde aantrekkingskracht en kan het juiste uit zowel het bedrijf als de werknemers halen. Intentie is hierin waardevol. 

Feng Shui Ruimte Analyse voor bedrijven is helder, overzichtelijk en direct toepasbaar. 

 

Stel geheel vrijblijvend je vragen:

info@swien.nl

Portfolio bedrijven: 

BTOO B.V. Eindhoven.

Alizonne B.V. Meijel.