Feng Shui Ruimte Analyse:

Feng Shui is een harmonieleer. Je huis, bedrijf of winkel laten analyseren omdat je zelf aan de slag wilt met je eigen leefomgeving en je eigen energie. Hoe mooi kan dit zijn. Je wenst harmonie in je meest directe leef-, of werkomgeving. FENG SHUI RUIMTE ANALYSE, geeft je inzichten, handvatten en kennis, in het verwezenlijken van deze harmonie.
Feng Shui heeft als uitgangspunt balans te vinden in de levensenergie. Harmonie en balans kunnen samen een eenheid vormen. Balans is iets waar we elke dag weer naar streven. We sporten, doen aan Yoga of Tai Chi, eten gezond en bewegen voldoende. Als al deze 'bewuste' investeringen in je 'leven' ook nog eens gevoed mogen worden door de voor jou (je partner, kinderen, huisdieren), 'juiste' levensenergie, omarm je feitelijk alles wat is en kan Harmonie ontstaan.
Je huis kan hierin een voedingsbron zijn welke zich richt op het vormen van de juiste levensenergie. Een Feng Shui ruimte analyse geeft hiervoor de juiste tools en inzichten. Zelf aan de slag met kleur, materiaal en de juiste stoffen. Zelf hier een mooi, sfeervol en op levensenergie gerichte inrichting van maken is waar Feng Shui je toe uitnodigt.


Yin en Yang :

Zo dag, zo nacht, zo onder, zo boven. Cyclisch is alles met elkaar verbonden, Niets ontstaat zonder de invloed van het ander. Het hele leven is als het ware ingedeeld in krachten welke synergetisch werken en hierdoor de balans bewaren. YIN en YANG is een indeling waarin de delen samen het geheel vormen en daardoor meer zijn dan alleen. Feng Shui maakt gebruik van deze manier van denken en geeft op die manier inzicht in de levensenergie in een woning.


Feng Shui en Kleur:

al vele jaren wordt de kracht en de waarde van kleur op vele vlakken bestudeerd. Wetenschappelijk, natuurkundig, filosofisch en psychologisch. Kleur fascineert, inspireert, creëert en motiveert. Het kiezen van de juiste kleur, in de juiste ruimte, zodat de energie versterkt wordt en blijft stromen, is een waardevol proces. In de Harmonieleer Feng Shui, zijn kleuren gekoppeld aan 5 elementen; vuur, aarde, metaal, water en hout. De kleuren corresponderen als het ware met het 'karakter' van elk van deze 5 elementen en zoals in zoveel denkwijzen over kleur, gelooft men dat een kleur een bepaalde betekenis of zelfs een bepaalde emotie teweeg kan brengen. 


Kleurenleer:

Kleurenleer geeft inzicht in de basis van kleur. Elke kleur heeft een soort 'grondkleur' of ook wel 'ondertoon' genoemd. De 'grondkleur' of 'ondertoon' geeft de kleur zijn uitstraling. De basis van een menging is dus heel belangrijk. Bij het kiezen van een kleur in een ruimte is het dan ook van belang dat je goed leert kijken naar de puurheid van de ondertoon. Heb je bijvoorbeeld een rood met een 'goud/gele' ondertoon gekozen dan is het belangrijk dat je accessoires ook een 'gouden/gele' ondertoon ten grondslag hebben. Op die manier creëer je rust en ruimte en geen conflicten. Kleur kun je gebruiken om harmonie in woningen, bedrijven, kantoren etc. te ondersteunen, te optimaliseren of zelfs te herstellen. Werken met kleur is een fascinerende ervaring. Het geeft je oplossingen waar je nooit aan gedacht hebt en kleurt je leven letterlijk in.


Feng Shui en Inrichten:

Niets is zo leuk als je huis inrichten. Opnieuw meubels uitzoeken. Verfrissende nieuwe kussens, plaids, poefen e.d. gebruiken. Maar met welk idee, welk gevoel en met welk doel. Welke materialen wil je graag gebruiken en op welke plaats komen nieuwe 'spulletjes' het meest tot hun recht. Het is ontzettend leuk om je keuzes te onderbouwen zodat er in die keuzes harmonie kan ontstaan. Je richt je huis in op een manier die niets met 'plaatjes' en 'verwachtingen' te maken heeft. Door met Feng Shui te werken kun je merken dat je eerder 'ontspult' dan aanvult. Een heerlijke manier om op natuurlijke wijze 'op te schonen'. Ook het aanschaffen van nieuwe grote interieur items, zal eenvoudiger en passender gebeuren. Bij elke aankoop, groeit het geheel en zal je inrichting steeds meer je eigen levensenergie gaan uitstralen. Op deze manier kun je een thuis creëren welke als voedende bron kan dienen en kan je huis net dat beetje anders en meer zijn.
Inrichten met Feng Shui kan balans brengen en je eigenheid ondersteunen. Het gebruik van kleur, vorm en materiaal zal eenvoudiger worden en meer afgestemd. Je zult ontdekken dat je eigen creativiteit wordt 'aangeboord' en groter is dan misschien verwacht.
Ontdek je 'zelf '.

 

Wens je meer informatie? neem gerust contact op via info@swien.nl of bel: 06 20324982


Analyse van het gehele huis:
Schriftelijke analyse (naslag werk, welke alle informatie bevat zodat je zelf aan de slag kunt gaan) en 2 x huisbezoek/gesprek:
€ 195,00
Analyse van het gehele bedrijf of winkel:
Schriftelijke analyse (naslag werk, welke alle informatie bevat zodat je zelf aan de slag kunt gaan) en 2 bedrijfsbezoeken/gesprek:
€ 275,00
Analyse van alleen de benedenverdieping van het huis:
Schriftelijke analyse en gesprek.
€ 145,00
Nine Star Ki berekening:
€ 35,00 p.p.
Advies consult na analyse:
Als je het prettig vindt om af en toe ondersteuning te krijgen in de bijvoorbeeld kleur-, materiaalkeuze of de indeling van een ruimte, is er de mogelijkheid om een apart consult aan te vragen.
€ 40,00 In een apart consult kun je alle vragen stellen en je plattegrond meenemen om alles nog een goed door te spreken/mailen.
€ 55,00 Een huisbezoek waarin alles bekeken wordt en vragen uitgewerkt kunnen worden.

Zelf aan de slag met Feng Shui? Doe de Workshop Feng Shui van SWIEN, een leuke introductie.Josien Kiewiet
Kleurdeskundige Colour Vision Design.
Gecertificeerd modulaire opleiding Feng Shui “School voor praktische Feng Shui” "Conceptual Feng Shui"
Gediplomeerd Feng Shui “Arrangementen Methode” geaccrediteerd door BATC Beroepsorganisatie.