Feng Shui Ruimte Analyse

Feng shui gaat over de relatie tussen de mens en zijn meest directe leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met de natuur in harmonie gebracht worden.
De guldensnede, beeldende kunst en schoonheid zijn onderliggende waarden welke gebruikt worden in Feng Shui Ruimte Analyse.
Het doel van Feng Shui Ruimte Analyse is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de levensenergie gestimuleerd wordt.
Opnieuw naar een ruimte kijken kan soms tot andere ideeën leiden en kleine aanpassingen kunnen al verrassende veranderingen laten zien en laten voelen. Als bewoner creëer je een eigen vormgeving welke los kan staan van trends, woonbladen of andere invloeden. Door de energieën te voeden kunnen mogelijke blokkades in een ruimte weggenomen worden en kan er een vernieuwd welbevinden ervaren worden.
Je meest directe leefomgeving omarmen en helemaal van jou, je gezin en je eventuele huisdieren maken? Samen met de Feng Shui Ruimte Analyse richt je de energie tot harmonie, bewustzijn en levenslust.

Vanuit dit gezins- of bedrijfsconcept wordt elke analyse gestart .

Je woning laten analyseren omdat je zelf aan de slag wilt met je eigen leef-, werkomgeving en  energie.

De woning wordt geanalyseerd door te werken met de plattegrond. Alle belangrijke levensgebieden van de woning worden geanalyseerd. Hierdoor krijg je inzicht in de stroom van levensenergie.
De resultaten van de Feng Shui Ruimte Analyse worden met je besproken en schriftelijk en of via pdf bestand aangeleverd. Door het gezamenlijk te bespreken en het visueel te maken krijg je inzicht in 

*de mogelijkheden van een ruimte.

*waar de levensenergie van een ruimte op gericht is.

*Hoe deze ruimte het beste in te richten is zodat de levensenergie voelbaar wordt.

In de analyse vind je alles terug als het gaat om kleur-, en materiaalgebruik. Ook vormen en verhoudingen worden in de analyse meegenomen. Alles wordt helder uitgelegd en de toepassingen hiervan beschreven.
Met al deze nieuwe inzichten kun je aan de slag desgewenst met ondersteuning van SWIEN of een Interieur bedrijf die bij jullie past. Je boort je eigen creativiteit aan en richt je huis zo in dat het je in alle levensfacetten ondersteund. De levensenergie richt zich dan tot jezelf, je partner, je kinderen en eventuele huisdieren. 
De woning krijgt zijn eigenheid waardoor het je zal ondersteunen in alles wat je doet, wilt doen of gaat doen. Je creëert je eigen passende levensenergie in je eigen persoonlijke woon- en leefomgeving. Daarmee ondersteun je, je eigen persoonlijke balans en die van de andere bewoners.

Josien Kiewiet
Kleurdeskundige 
Gecertificeerd modulaire opleiding Feng Shui “School voor praktische Feng Shui”
Gediplomeerd Feng Shui “Arrangementen Methode”