Met zorg gemaakt

SWIEN FENG SHUI RUIMTE ANALYSE

SWIEN.NL

SWIEN Feng Shui Ruimte Analyse

Niets is zo leuk als je huis inrichten. Opnieuw meubels uitzoeken. Verfrissende nieuwe kussens, plaids, poefen e.d. gebruiken. Maar met welk idee, welk gevoel en met welk doel. Welke materialen wil je graag gebruiken en op welke plaats komen nieuwe ‘spulletjes’ het meest tot hun recht. Het is ontzettend leuk om je keuzes te onderbouwen zodat er in die keuzes harmonie kan ontstaan. Je richt je huis in op een manier die niets met ‘plaatjes’ en ‘verwachtingen’ te maken heeft.

Kleur, vorm en materiaal zijn in Feng Shui gekoppeld aan de 5 elementen. Sommige vormen zijn niet in harmonie met elkaar en sommige kleuren geven te veel contrast. Ook het gebruik van verschillende materialen door elkaar kan balans brengen of juist niet. Feng Shui streeft naar de juiste verbinding in kleur, vorm en materiaal. Op deze manier kun je een thuis creëren welke als voedende bron kan dienen en de levensenergie stroomt. Je huis kan net dat beetje anders en meer zijn.

Analyseren en inrichten met Feng Shui kan balans brengen en je eigenheid ondersteunen. Het gebruik van kleur, vorm en materiaal zal eenvoudiger worden en meer afgestemd. Je zult ontdekken dat je eigen creativiteit wordt ‘aangeboord’ en groter is dan misschien verwacht. Ontdek je ‘zelf ‘.: 

Je huis, bedrijf of winkel laten analyseren omdat je zelf aan de slag wilt met je eigen leef-, werkomgeving en je eigen energie. Je huis, bedrijf of winkel wordt geanalyseerd door te werken met de plattegrond. In de plattegrond wordt de Baqua/ Magisch Vierkant getekend en worden lijnen van de levensenergie zichtbaar. Alle belangrijke levensgebieden van je huis, bedrijf of winkel, worden onderverdeeld in de 5 elementen. Op die manier krijg je inzicht in de plaatsen van de 5 elementen en de daaraan gekoppelde levensgebieden in je huis. De resultaten van de Feng Shui Ruimte Analyse worden in reader-vorm aangeleverd en besproken. Hierin vind je alles terug; kleur, materiaal, vorm en verhoudingen, worden helder uitgelegd en de toepassing hiervan beschreven. 

Met al deze nieuwe inzichten ga je zelf aan de slag of desgewenst met ondersteuning van SWIEN. Je boort je eigen creativiteit aan. Je gaat je eigen huis inrichten met alle Feng Shui Ruimte Analyse adviezen. Kortom, je huis wordt niet ingericht door een stylist maar door jou, je partner, je kinderen, je huisdieren. Je huis, bedrijf of winkel krijgt zijn eigenheid waardoor het je zal ondersteunen in alles wat je doet, wilt doen of gaat doen. Je creëert je eigen passende levensenergie in je eigen persoonlijke-, of werk omgeving. En daarmee ondersteun je, je eigen persoonlijke balans, die van de andere bewoners, collega’s, klanten. Is er iets mooier dan dat.

SWIEN en Kleur.

De kracht van kleur. Al vele jaren wordt de kracht en de waarde van kleur op vele vlakken bestudeerd. Wetenschappelijk, natuurkundig, filosofisch en psychologisch. Kleur fascineert, inspireert, creëert en motiveert. Het kiezen van de juiste kleur, in de juiste ruimte, zodat de energie versterkt wordt en blijft stromen, is een waardevol proces. In de Harmonieleer Feng Shui, zijn kleuren gekoppeld aan 5 elementen; vuur, aarde, metaal, water en hout. De kleuren corresponderen als het ware met het ‘karakter’ van elk van de 5 elementen. En zoals in zoveel denkwijzen over kleur, gelooft men dat een kleur een bepaalde betekenis of zelfs een bepaalde emotie te weeg kan brengen. Kleur is dus meer dan alleen kleur.

”Kleur kun je gebruiken om harmonie in woningen, bedrijven, kantoren etc. te ondersteunen, te optimaliseren of zelfs te herstellen. Werken met kleur is een fascinerende ervaring. Het brengt je op ideeën waar je nooit aan gedacht hebt en kleurt je leven letterlijk in”

 Josien Kiewiet
Kleurdeskundige Colour Vision Design 
Gediplomeerd modulaire opleiding Feng Shui “School voor praktische Feng Shui” 
Gediplomeerd Feng Shui “Arrangementen Methode” geaccrediteerd door BATC Beroepsorganisatie

De Winkel van SWIEN 14 SEPTEMBER open.

Feng Shui Je Huis

SWIEN ADVIES

SWIEN.NL

De Webshop van SWIEN. Winkel van SWIEN.

De SWIEN winkel is geopend op

14 SEPTEMBER | 12 OKTOBER | 2 EN 23 NOVEMBER | 14 DECEMBER

De winkel van swien.
Mousten 4. ​Oirschot​
Mail: Info@swien.nl
Telefoon: 0620324982
VOlg ons ook online